Netease
首 页考试网址考题中心资格考试职称考评学习与培训范文大全今日关注
您当前的位置:中华考试网职称考评外语类MSE复习指导 → 职称内容 退出登录 用户管理




    剑桥英语五级考试(【MSE网】MSE)PET词汇知识点精讲精练4-【MSE网】MSE考试_中华外语频道
    spect.  A.retreat  B.consider  C.regard  D.treat  3.It   ourfamilyforalongtime.  A.hasbeenbelongedto  B.hasbelongedto  C.belongsto  D.isbelongedto  4.Ourteacherisstrict   us;wehavetodowhatshesays.  ...-zhksw摘 关键词:考试 真题 模拟题 试题 押密 预测 练 答案 习题
    作者:佚名  来源:中华考试  发布时间:2010-11-23 15:10:02

    减小字体 增大字体

    http://zhksw.com收藏
    1. I'll meet you at the place in the forest where the paths    .
      A. across
      B. cross
      C. connecting
      D. crossing
      2. Children are taught to     their parents and teachers with respect.
      A. retreat
      B. consider
      C. regard
      D. treat
      3. It     our family for a long time.
      A. has been belonged to
      B. has belonged to
      C. belongs to
      D. is belonged to
      4. Our teacher is strict     us; we have to do what she says.
      A. in
      B. on
      C. with
      D. about
      5. The astronauts succeeded     from the moon to the earth according to the plan.
      A. in returning
      B. to return
      C. on returning
      D. to returning
      6. I can't be bothered     him; he can't be bothered to say hello.
      A. with
      B. for
      C. on
      D. to
      7. The boys attempted     for camping but were stopped by their parents.
      A. leaving
      B. to leaving
      C. to leave
      D. for leaving
      8. We have     time to catch the train.
      A. many
      B. plenty of
      C. a number of
      D. the number of
      9. The smell of roses     me     our old house.
      A. reminds…to
      B. thinks…of
      C. thinks…about
      D. reminds…of
      10. Because of weather, the school had to delay     the sports meeting.
      A. holding
      B. to hold
      C. for holding
      D. to holding
      【参考答案】
      1. B  2. D  3. B  4. C  5. A
      6. A  7. C  8. B  9. D  10. A
      【知识点】
      1. 本题中从句为一般现代时,必须用动词原形,只有选项cross符合题意。
      2. 本题考查近意词辨析。句意:"教育孩子们对父母师长要尊敬。"
      retreat退却
      consider和regard均为"认为、当作"之意思
      treat看待、对待;把…视为…
      扩展:treat…as… 把…当作…
      3. 句意:"它成为我们之家产已很多年了。"
      Belong to 总是用主动语态,另外因为后面有时间状语"for a long time",所以需用完成时态。
      4. 由于后面之宾语是人"us",所以这里之介词只能选"with".
      5. 本题考查固定搭配:
      succeed in (sth. / doing sth.)成功
      succeed to sth. 继承
      6. 句意:"我才不为他操心,他连打声招呼都不肯。"
      be bothered with sb.为某人操心
      bother to do sth. 因做某事而添麻烦
      7. attempt比try稍正式一些,常暗含不成功之意味,而manage则一般指设法成功地做了某事。
      8. plenty of 可以修饰不可数名词,而其他短语只能修饰可数名词。
      9. 句意:玫瑰花香总是使我想起我闪之旧宅。
      "使某人想起…"用remind…of…,结构相当于make…think about. 10. delay后应接动名词。
    http://zhksw.com收藏
    [] [返回上一页] [打 印]
    考试通知
    培训推荐
    老版中华考试网 - 关于我们 - 网站帮助 - 广告合作 - 服务声明 - 网站地图 - 站长网址在线 -
       本站部分内容如属转载,版权归原作者所有。如涉及侵权或者违反有关规定,请及时联系我们,我们将在第一时间做好处理。 
                浙江省通信管理局  Copyright © 2006  www.zhksw.com  All rights reserved  浙ICP备06053958号  
                                              中华考试网 /