Netease
首 页考试网址考题中心资格考试职称考评学习与培训范文大全今日关注
您当前的位置:中华考试网职称考评外语类MSE复习指导 → 职称内容 退出登录 用户管理




    剑桥英语五级考试(【MSE网】MSE)PET词汇知识点精讲精练2-【MSE网】MSE考试_中华外语频道
    gs.  A.with…for  B.to…about  C.with…about  D.about…with  3.Youmustn'tjoke   him   religiousbelief.  A.with…to  B.to…about  C.about…with  D.with…about  4.Tom,you'renot   togoouttonight.It'sraininghea...-zhksw摘 关键词:考试 真题 模拟题 试题 押密 预测 练 答案 习题
    作者:佚名  来源:中华考试  发布时间:2010-11-23 15:10:05

    减小字体 增大字体

    http://zhksw.com收藏
    1. They have three dogs to find a home for, not to     that cat and the bird.
      A. refer
      B. name
      C. comment
      D. mention
      2. She likes to quarrel     neighbors     the little things.
      A. with…for
      B. to…about
      C. with…about
      D. about…with
      3. You mustn't joke     him     religious belief.
      A. with…to
      B. to…about
      C. about…with
      D. with…about
      4. Tom, you're not     to go out tonight. It's raining heavily now.
      A. supposed
      B. ought
      C. thought
      D. considered
      5. The village is     by the hills.
      A. shut off
      B. shut in
      C. shut up
      D. shut out
      6. I can't     him to those people; I don't think he knows them at all.
      A. join
      B. link
      C. connect
      D. collect
      7. Peter is confident     winning the post as the assistant to the managing director.
      A. of
      B. in
      C. on
      D. to
      8. We described him     the cleverest student in the class.
      A. to
      B. as
      C. with
      D. on
      9. So,    , we've got to try further funding.
      A. in sum up
      B. in summary
      C. summing in
      D. on summary
      10. Her words left us    .
      A. lost
      B. loss
      C. at a loss
      D. losing
      【参考答案】
      1. D  2.C  3. D  4. A  5. B
      6. B  7. A  8.B  9. B  10. C
      【知识点】
      1. 这题容易误选为A,因为refer与mention是近义词,但大家注意:not to mention为固定搭配。
      2. 本题考查quarrel之常用短语用法。quarrel与about连用后接内容,不与for连用。
      3. joke with sb. About sth.
      扩展:play a joke on为固定搭配
      4. be supposed to do sth. 应该…
      这道题容易误选B,之所以不选B是因为ought to 不能于be动词连用。
      5. 记住几个和shut相关之词组shut off 切断(水、电等)
      shut out 把…排斥在外
      shut in 把…关在里面
      shut up 住口
      6. join to把…连接到
      link to与…相联系
      connect常与with连用,意为把…与…连接
      扩展:link up with 与…相连接
      7. 这首题考固定搭配,记住就好:be confident of 对…有信心
      注:名词confident后接in,但形容词confident后却接of.
      8. describe…as… 把…说成…
      9. to sum up、in summary、summing up意思均为"总之来说".
      10. at a loss困惑,不知所措
    http://zhksw.com收藏
    [] [返回上一页] [打 印]
    考试通知
    培训推荐
    老版中华考试网 - 关于我们 - 网站帮助 - 广告合作 - 服务声明 - 网站地图 - 站长网址在线 -
       本站部分内容如属转载,版权归原作者所有。如涉及侵权或者违反有关规定,请及时联系我们,我们将在第一时间做好处理。 
                浙江省通信管理局  Copyright © 2006  www.zhksw.com  All rights reserved  浙ICP备06053958号  
                                              中华考试网 /